Momo Cleaning

Over ons

Na jarenlang zelf ervaring te hebben opgedaan in de tuinbouw- en groenteteelt sector is Momo Cleaning in 2014 opgericht. Met Momo Cleaning hopen wij medewerkers en opdrachtgevers op een prettige manier met elkaar in contact te brengen.

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze medewerkers en opdrachtgevers. Veel van onze uitzendkrachten zijn van Hongaarse en Poolse komaf. Om de taalbarrière zo klein mogelijk te houden zetten wij onze eigen managers in bij de opdrachtgever. De managers kennen de taal en cultuur en kunnen een oogje in het zeil houden zodat de communicatie goed verloopt. Duidelijke communicatie vinden wij een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

Naast de heldere communicatie streven wij vier kernwaarden na: flexibiliteit, toewijding, transparantie en service.

 • Flexibiliteit
  Wij staan voor flexibiliteit omdat wij op korte termijn de mensen kunnen leveren die u als opdrachtgever nodig heeft.
 • Toewijding
  Wij verwachten van onze mensen een toegewijde werkhouding zodat onze medewerkers samen goed en snel werk kunnen leveren.
 • Transparantie
  Wij vinden het belangrijk om transparant te werk te gaan, voor zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers. Daarom hebben wij een volledig gedigitaliseerde werkomgeving waar opdrachtgevers en uitzendkrachten terecht kunnen voor de informatie die zij nodig hebben. Urenstaten, loonstroken, planningen zijn hierdoor allemaal inzichtelijk.
 • Service
  Wij streven ernaar om met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten een langdurige relatie op te bouwen. Onze service loopt daarom door tot op de werkvloer. Zo blijven wij gedurende het werk een verbindende schakel tussen de opdrachtgever en uitzendkracht.